Två veckor på nya jobbet.

Det har vart två intensiva veckor med bredvidgång och nu ska jag stå på egna ben. Lite pirrigt men roligt. Det största just nu är att få ihop sommarschema till ett 50 tal anställda och runt 20 sommarvikarier. Får se om det påverkar sömnen, brukar ju vara svårt att stänga av men tyngdtäcket kanske hjälper även denna gång. Så nöjd med det köpet.

Förra helgen var ju påsk och extra lediga dagar. Så välbehövligt. Nu när man ska hålla distans och inte umgås med för många blev det en lugn helg. Normalt brukar vi alltid få till något tillfälle att bjuda hem några gäster. Om orsaken till isoleringen inte var så allvarlig hade jag njutit i fulla drag av att bara vara och pyssla med lite av varje i min egen takt.

Det blir en del pyssel med plantor som jag driver upp. Tomater, kronärtskocka, kål, Physalis, blommor, sparris och lite annat. Just nu är det bär ut o bär in stadiet då jag håller på att härda för utplantering i växthuset.

Planen är att tvätta växthuset i helgen och ev sätta ut plantorna där med lite tillskottsvärme.

Har i veckan stickat klart Pelles tröja. Rekord i tid då den blev klar på drygt 3 veckor.

Pelle var nöjd o så även farmor.

Lite bilder från påskens skogspromenad runt Burhultssjön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s