Fototriss 176 ”Så här ser det ut där jag är”

Mannen har arbetat idag så jag har haft mycket egentid. Tog först en tur med Pontiacen på loppmarknad i Starrkärr och sedan en tur till Ölanda för att lyssna på lite förslag på solosånger till pappas begravning den 16/5. Känns väldigt märkligt att komma ”hem” och veta att pappa aldrig kommer att finnas där igen. Sedan blev det en tur med mat till mannen, att äta pizza med händerna ute i naturen var inte helt fel.
Sedan bar det av till vackra Kilanda för fotografering till dagens triss. Dagen har vart kall och blåsig men solen har vart framme för det mesta. Vitsipporna blommar för fullt. Boken och björkarna har just slagit ut och vid dammen blommar kabbelekan.Fler uppdateringar av hur det ser ut idag i vårt avlånga land idag finns på Fototriss

17 tankar om “Fototriss 176 ”Så här ser det ut där jag är”

  1. Vilken ljuvlig vitsippsskog!! I morgon ska jag till en vitsippsskog med en modell och fotografera…det ska bli såå roligt. Din bild får mig att längta ännu mera! :O)))

    Ha en skön söndag i det härliga vårvädret!

  2. Under veckan har de flesta björkarna fått gröna blad. När björkens löv är som musöron är det dags att så havren. Nej det var länge sedan. Nu fotograferar vi björkar och våren istället och får vackra bilder i stället som dina trissbidrag.
    Snygg triss!

  3. Vår… Dessa underbar grönt skira nyanser. Tycker jätte mycket om dina härliga bilder. KAN sitta här och njuta läääänge ♥

  4. Vad vackert det är i din trakter, dina foton är underbart vackra. Tråkigt att läsa om din far, min pappa gick bort för snart ett år sedan han blev bara 65 år. Saknaden finns alltid kvar…men man får vårda dom fina minnena man har och vårda dom ömt.
    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s