Helgens vårtecken

Lördagen tillbringade jag mestadels inomhus, bakade, planterade och lagade mat. Men idag har det vart utomhussysslor mest hela tiden. Vi började dagen med husvagns o bilutsläpp, en tidig hämtare ringde mer eller mindre och väckte oss. Det är väl ett vårtecken, att ta ut alla fordon som har vinterföravarats här hos oss.
Sedan blev det fika i växthuset först med en granne och sedan med sonen o hans sambo. Stefan har börjat så smått med vårstädning av poolen. Men ännu är det ett tag kvar innan den blir badbar. Själv har jag ägnat mig åt lite trädgårdsröj och fotografering.
Krokusen har börjat blomma de senaste dagarna

IMG_3636

IMG_3652
Fuskar lite med rabarberna i år och har satt en drivbänk över dem. Det ser ut att gå riktigt bra.
IMG_3660
Sedan blev det en tur med min fina elcykel till blåsippsbacken. Tredje gången i år, det är svårt att hålla sig därifrån. Denna gången var både makrot och mellanringarna med. Jag vill ju gärna komma riktigt nära.
IMG_3678

IMG_3695

IMG_3748

IMG_3773

IMG_3775
Några vitsippor hittade jag också
IMG_3786
Lungört
IMG_3797
Framåt kvällen kom så vårregnet på mina nyputsade fönster.
IMG_3808

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s