Lite kameralek

Lekte lite med kameran, is och några gamla frökapslar en dag i förra veckan. Är just nu inte nöjd med några bilder alls och har ingen större inspiration. Är inte riktigt nöjd med dessa heller och tröttnar väldigt fort på att redigera bilder. Får väl hoppas att lusten återkommer. Kan ju bero på mer eller mindre ständig huvudvärk som har sällskap av en krånglande rygg och axlar. Huvudvärken ska enligt doktorn bero på spänning och jag är benägen att hålla med henne. I morgon blir det ”Rygg o led kliniken” i Kungälv, Marika brukar kunna göra underverk. Här kommer i alla fall ett smakprov på min fotolek.IMG_6211

IMG_6214

IMG_6223

IMG_6237

IMG_6239

IMG_6241

IMG_6246

IMG_6247

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s