Ännu ett år till historien

Börjar inlägget med några av mina fina gamla nyårskort.


Ja vad blir det av det kommande året. Särskilt för några av mina vänner hoppas jag att nästa år blir så mycket bättre än det vi lämnar.
Mitt 2016 har väl vart helt okej. Bäst av allt ett nytt litet barnbarn. Pelle har blivit storebror till en liten Albin och familjen har flyttat hit till byn. Så mysigt att ha dem nära.
Sedan har jag ju haft en riktig långledighet, tjänstledig i maj o semester i juni. En långtur med husbilen till Nordkap och Lofoten. Hade önskat att jag kunde göra så även nästa år men det känns lite osäkert. Vi kommer att få en ny chef under våren, vem det blir står än så länge skrivet i stjärnorna.
Här hemma har det hänt en del i höst. Snickeriet har bytt lokaler och utökats från två personer till fyra. Det gamla snickeriet låg i fd stallet och det nya är i det fd hönshuset. Stort o rymligt har det blivit. Nästa etapp blir fikarum o kontor på andra våningen. Det har vart spännande att komma hem på eftermiddagarna och se allt som hänt under dagen.
Hälsomässigt har det här året vart rätt okej. En sliten kropp som gör sig påmind ibland. Ryggen är mycket bättre än på länge men nacken o axlarna har tagit över. Försöker få till minst ett yogapass i veckan.

Nästa år hoppas jag på ett lugnt år på jobbet. Lite arbetsro hade inte skadat. Mycket där kretsar kring ekonomin.
Vi funderar på en resa till solen nu i vinter men ännu är inget beställt. I mars ska vi till Stockholm en helg och gå på Mamma Mia the party. I maj planerar vi att åka till Tyskland med husbilen.
Här hemma hoppas jag på en färdigrenoverad hall och kanske en ny altan.
Men får vi alla vara friska så är det ju ändå det viktigaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s