Fixardagar

Ledig fredag och fullt upp. Började med att fixa iväg barnbarnen till skola o förskola. Löste av deras mamma kl 06 och fick väcka sötaste killarna, hann till och med läsa ett kapitel i boken om Sommarskuggan. När barnen var lämnade åkte vi raka vägen till Backa o fasterns lägenhet. Lastade de möbler som vi ska behålla. Fåtölj till brorsan, skåp, bord, stolar till Markus familj, och ett skåp som vi ska ha och lite annat. Sedan hem äta lunch och iväg till Alingsås och beställa nya pass. På väg hem hämtade vi Albin på förskolan. Stefan åkte till Kållered och hämtade nyaste lastbilen som han, Andreas o Linus har grejat med hela dagen idag. Fredagen avslutades med lite mat tillsammans med Camilla o barnen.

Lördag upp i tid för att åka till fasterns lägenhet igen. Den här gången tillsammans med mina syskon. Ett sista ryck där vi bland annat tömt källarförrådet. Nu ska vi lämna över till en städfirma och sedan 25 oktober tillträder de nya ägarna. Ska bli så skönt att lämna över.

Nedan Pussasjön i morse.

Sedan blev det lunch innan trädgårdsfix. Hann rensa, plantera, bära in växter och börja tömma krukor.

Vilken dag det blev, sol o vindstilla och så mycket som blivit gjort. Nöjd med dagen😅

I morgon blir det kurs i luffarslöjd i Dannike.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s