Hösttrött

Tre arbetsdagar förra veckan men ändå så trött. Mycket både privat o på jobbet. Vad känner jag egentligen. Har på något vis trott att jag tar det som det blir. Men upptäcker mer och mer hur trött o disträ jag är. Det blir väl inte bättre av att det är mycket med fastrarna också. Min egen faster är vi ju bara jag o mina syskon som besöker medan S faster har många som bryr sig. Har bestämt att jag inte orkar mer än ett besök hos dem var i veckan. Även om jag vill mer så måste jag begränsa om jag ska orka. Tur jag har en underbar familj.

I helgen har jag storstädat sovrummet och lego rummet.

Testade att lägga på fasterns virkade överkast, kändes så bra. I legorummet hänger gardiner som jag sytt av ett gammalt fint överlakan.

I natt har vi haft finaste killarna här. Pelle sov med mig i sovrummet. Tänk att en så liten kropp kan ta sådan plats 😍

Till slut låg även jag på tvären😊 På morgonen smet Albin ifrån farfar och gick ner själv o lekte tills vi andra gick upp. Sötaste gullungen

Idag har vi vart i Partille o beställt ny diskmaskin. Den gamla är 10 år och gör inte sitt jobb tillfredsställande längre. I eftermiddag tog vi en promenad till en granne o fikade.

I morgon ska vi hämta ut våra nya pass och sedan beställa en vinterresa till värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s